Ondersteun onze doelenDoneer!

Projecten


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/gigha/domains/stichtinggigha.nl/public_html/templates/theme1003/html/com_k2/templates/portfolio/category.php on line 190

Direct naast het Kpandai Health Center (KHC) worden vier woningen gebouwd voor medewerkers van het KHC en hun gezin. Dit bouwproject is onder de vlag van Stichting GiGha in juli 2011 opgezet en uitgevoerd door de projectgroep Future4Kpandai (F4K). Aan dit project wordt op dit moment nog gebouwd. Meer

Het KHC had behoefte aan een generator, zodat er altijd electriciteit is voor bijvoorbeeld levensreddende bloedtransfusies. Dankzij het Nederlands Albert Schweitzerfonds, die de nieuwe generator heeft gefinancieerd, is dit realiteit geworden.

Meer

Goed nieuws uit Ghana! Deze zomer heeft het Kpandai Health Centerpersoneel uit eigen zak een bloedkoelkast aangeschaft. Er kunnen nu eindelijk bloedtransfusies plaatsvinden. 

Meer

Projectgroep Future4Kpandai (F4K) zamelde met acties, toegekende subsidies en donaties een half jaar lang geld in voor een GiGha-project in Kpandai. Eenmaal in Kpandai staken de 26 F4K-ers de handen uit de mouwen. De groep hielp mee met het bouwen van huizen voor medisch personeel. 

Meer

In januari 2013 is onze arts in opleiding Joseph Sonlaar geslaagd voor zijn artsenexamen! Daarmee is ons project, het financieren van zijn studie gedurende 4 jaar, afgerond.

Meer

Om bij te dragen aan goed basisonderwijs, heeft Stichting GiGha in samenwerking met de ECG in 2008 besloten de basisvoorziening van klaslokalen in het dorp Nkanchina te realiseren. 

Meer

Een van de eerste projecten van Stichting GiGha was de aanschaf van een Pick-Up die dienst doet als ambulance voor het Kpandai Health Center.

Meer